Modal
Odbojkašica Ivana Đerisilo osnovala KidPass: Od sada jeftiniji ulazak u igraonice, pozorišta za decu, bioskope, sportske objekte, i druge sadržaje namenjene deci
Dec 21, 2018
0
217
0
KidPass kartica omogućava deci privilegovani ulazak u skoro sve veće dečije igraonice, pozrišta, bioskope, bazene, klizališta i druge objekte po cenama i do nekoliko puta nižim od tržišnih.

Osnivač projekta je naša proslavljena odbojkašica, Ivana Djerisilo, što je u mnogome i doprinelo da se za relativno kratko vreme otvore mnoga vrata i naprave dogovori sa velikim brojem ključnih partnera koji nude sadržaje namenjene deci.

Roditelji imaju izbor od tri paketa koja obezbedjuju odredjeni broj ulazaka u različite obejekte:

I paket (1.500 dinara) - Ovaj paktet omogućava 6 ulazaka mesečno. Bez KidPass kartice roditelji bi potrošili u proseku od 2.400 do 3.000 dinara za tih 6 ulazaka.

II paket (2.700 dinara) - Ovaj paktet omogućava 12 ulazaka mesečno.

III paket (4.920 dinara) - Ovaj paktet omogućava 24 ulaska za period od 2 meseca

Na jednu KidPass karticu može udje do šestoro dece dnevno.

Na sajtu kidpass.rs roditelji u realnom vremenu mogu da prate, na primer, koje igraonice su slobodne, a gde se trenutno održavaju rođendani.

Takođe, registrovanim korisnicima su dostupni i ne mali popusti za organizacije rođendana i drugih događaja.

Za KidPass karticu možete se prijaviti jenostavnim popunjavanjem formulara na ovom linku: kidpass.rs/kupi_paket/

Sportista kao osnivač startup projekta

Ivani je ovo prvi startup nakon više nego uspešne sportske karijere. U razgovoru za Investment Factory ona navodi da kao majka odlično razume druge roditelje i koliko novca može da se potroši na sadržaje namenjene deci. Tako je i u razgovoru sa suprugom Ognjenom nastala ideja za KidPass.

"Veliko interesovanje za KidPass karticu su pokazale i kompanije koje je uzimaju kao poklon za svoje zaposlene. U startu nismo očekivali da ćemo imati ovaj broj narudžbina u ovako kratkom periodu, tako da sad imamo mnogo više posla ali to su slatke muke", navodi dalje Ivana uz blagi osmeh. "Takođe, sam sajt se konstantno unapređuje, a uskoro će biti završene i Android i iOS aplikacije. radimo punom parom"

Ivani želimo uspeh u novoj karijeri a već sad je jasno da sve ide u tom pravcu.

COMMENTS